Καλώς ήρθατε στο site μας!

sadlegal.net Δικηγορικό Γραφείο Στέφανου Ασλανίδη

Καλωσήρθατε στο site του Δικηγόρου Στέφανου Ασλανίδη!

Το site sadlegal.net δεν θα είναι μία ακόμη ιστοσελίδα που θα διαφημίζει τις (αληθινές;;;) δικαστικές επιτυχίες ενός ακόμη εξειδικευμένου δικηγορικού γραφείου τροχαίων ατυχημάτων!

Σίγουρα θα έχετε  ήδη βρει πολλά site και blog που διαφημίζουν τις «απίστευτες επιτυχίες» των υπέρ – ειδικών δικηγόρων για τα τροχαία ατυχήματα που θα καθιστούσαν περιττή την ανάλωση του επαγγελματικού μου για να οργανώσω ένα παρόμοιο διαφημιστικού τύπου site.

Εμείς εδώ δεν διεκδικούμε την πατρότητα κάθε δικαστικής επιτυχίας. Εμείς  εδώ δημοσιεύουμε, επισημαίνουμε και αναλύουμε τα νομικά θέματα αποζημιώσεων από τροχαίο ατύχημα όπως εμφανίζονται μέσα από αποσπάσματα δικαστικών αποφάσεων, τα οποία κρίνουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Σημαντικό δεν είναι να μάθετε σε ποιες δίκες συμμετείχαμε. Σημαντικό είναι να πληροφορείστε για ενδιαφέροντα ζητήματα όπως θα αναδεικνύονται μέσα από δικαστικές αποφάσεις επί αγωγών τροχαίων ατυχημάτων.

Έτσι, εάν παρ’ ελπίδα εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα, αφενός θα είστε ενήμεροι για τις αποζημιώσεις των τροχαίων ατυχημάτων, αφετέρου θα μπορείτε να διακρίνετε τον ενήμερο γύρω από το τροχαίο ατύχημα δικηγόρο.

Στο sadlegal.net θα σας δίνουμε μία πρώτη ιδέα για τις αξιώσεις αποζημίωσης του θύματος τροχαίου ατυχήματος. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε, εάν βρεθείτε στη δυσάρεστη και απευκτέα αλλά όχι και τόσο σπάνια θέση του θύματος τροχαίου ατυχήματος να αντιληφθείτε έγκαιρα τι δικαιούστε, πόσο και γιατί, και να προφυλαχθείτε από δυσάρεστες, οικονομικά επώδυνες, μη αναστρέψιμες περιπέτειες! Και, επίσης, να αντιληφθείτε γιατί χρειάζεστε ειδικό δικηγόρο αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα και πάντως γιατί τον χρειάζεστε το ταχύτερο δυνατόν.

Επίσης, επειδή εδώ εμάς δεν μας φοβίζουν αλλά μας αρέσουν τα «παράξενα» θέματα, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε ασυνήθιστες υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων που δεν θα βρείτε εύκολα σε άλλα site (σοβαρότατοι τραυματισμοί και αναπηρίες από τροχαία, απώλεια εισοδημάτων λόγω μόνιμης αδυναμίας εργασίας στο μέλλον, καταστροφή οχήματος εποχής αυτοκινήτου «αντίκας», αποζημίωση συνεπιβάτη υπαίτιου οδηγού, αλλοδαπή άδεια οδήγησης, διατροφή ανηλίκου τέκνου λόγω θανάτου της μητέρας του σε τροχαίο, αποζημίωση για την περιποίηση που παρέχει η οικογένεια στον τραυματία σαν αποκλειστική νοσοκόμα του  κλπ)

Είστε ευπρόσδεκτοι να σχολιάσετε, να ρωτήσετε ή και να συζητήσουμε είτε μέσω του blog είτε με απευθείας επικοινωνία ή και συνάντηση στο γραφείο μας!!!

Διατηρώ δικηγορικό γραφείο από το 1997 και (ελπίζω αλλά και πραγματικά πιστεύω ότι) αναλαμβάνω μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα υποθέσεις τροχαίων  ατυχημάτων, εργατικών διαφορών, αναγκαστικών απαλλοτριώσεων ακινήτων και ζητημάτων καταναλωτή (με τράπεζες, εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, εμπορικές επιχειρήσεις κλπ), με τα οποία ασχολούμαι απόλυτα εξειδικευμένα.

Από το 1997 δικηγορώ καθαρά ως δικηγόρος ακροατηρίων («μαχομένη δικηγορία»). Ήθελα και πιστεύω ότι πέτυχα μέσα από τα  χρόνια που πέρασαν να βοηθήσω τους πελάτες μου και και τους δυνητικά υποψήφιους πελάτες μου να βρουν τον (ει)ΔΙΚΟ τους δικηγόρο και να τον εμπιστευτούν.

Το site αυτό αποτελεί τη μία ηλεκτρονική όψη του sadlegal. Η άλλη ηλεκτρονική μας όψη βρίσκεται στα δύο πιο εξειδικευμένα blog που διατηρεί το δικηγορικό μου γραφείο: Το sadlegal.gr  που αφορά τις αποζημιώσεις τροχαίων ατυχημάτων και το sadlegal.com όπου εξετάζουμε ζητήματα αποζημιώσεων από αναγκαστικές απαλλοτριώσεις ακινήτων. Θα ήταν τιμή μου να επισκεφτείτε τα δύο αυτά blog εφόσον σας απασχολεί κάποιο πιο εξειδικευμένο ζήτημα αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα ή κάποιο ζήτημα αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου.

Και για το τέλος οι συστάσεις: Είμαι ο Στέφανος Ασλανίδης του ΔημητρίουΔικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αριθμό μητρώου 20419. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους 10 – 12, στον 6ο όροφο. Το τηλέφωνο του γραφείου μου είναι το 2108232179 και ο αριθμός του fax 2108232556. Το κινητό μου τηλέφωνο για επείγουσες περιπτώσεις είναι το 6932658881 και η διεύθυνση του mail μου [email protected]

Φιλικά,

Στέφανος Ασλανίδης  Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω